Корнелия Нинова изрази мнение за това, което става през последните дни в

...
Корнелия Нинова изрази мнение за това, което става през последните дни в
Коментари Харесай

Нинова, БСП: Не работим под ултиматум и със заплахи

Корнелия Нинова изрази мнение за това, което става през последните дни в българската политика.

С първия мандат няма да стане кабинет – ГЕРБ не получава поддръжка. От спорните сигнали на Политическа партия започваме да губим ориентировка. Вторият мандат търси поддръжка на ГЕРБ, които до през вчерашния ден назоваха „ Мафия ” – безразсъдно е. Объркани мисли на комплицирани хора. Това сподели в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS водачът на БСП Корнелия Нинова.

„ Не работим под ултиматум и със закани. Не отдръпваме закона (за промени в ИК и връщане на хартиената бюлетина – б.р.), явно диалогът е завършен. Те не желаят да беседват с нас за поддръжка за втория мандат ”, изясни тя, написа novini.bg.

Запитана какво ще се случи, в случай че получат мандата за сформиране на кабинет, тя съобщи: „ Ще се опитаме да създадем държавно управление, не сме водили диалог, в това число и на консултациите. Няма да подкрепим първи мандат на ГЕРБ или трети на Движение за права и свободи или на „ Възраждане ”. Различни са опциите, дано изчакаме ”, сподели Нинова и отхвърли да гадае по какъв начин би реагирала Българска социалистическа партия при връчване на третия мандат на друга партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР